Geelilakkaus

Geelilakkaus
Geelilakkaus on uniikki pitkäkestoinen päällyste joka näyttää lakalta ja on luotu biogeelin pohjalta. Geelilakkaus on loistava vaihtoehto ohuiden ja hauraiden kynsien omaavalle henkilölle. Kiitos sen erityiselle koostumukselle, se aidosti vahvistaa kynsiä ja takaa niille luotettavan suojan ulkoisilta vaikutuksilta. 11Naiset, jotka valitsevat geelilakkauksen kertovat pystyvänsä kasvattamaan sen ansiosta itselleen kauniit kynnet.
Värigamman monimuotoisuus geelilakkojen keskuudessa voi yllättää hetkeksi: Kaikkein kauneimpien sävyjen valitseminen kymmenien sävyjen joukosta ei ole helppoa.Geelilakkaus on yksinkertainen ja nopea tehdä, lopputulos on ohut, kestävä ja kiiltävä. Säihkyvä päällyste ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös suojaa kynsiä hajoamiselta. Manikyyri, jossa on käytetty geelilakkaa mahdollistaa työskentelyn ja arkiaskareiden tekemisen ilman huolta kynsien kunnosta.

Ranskalainen geelilakkaus on mahdollisuus ylläpitää eleganttia manikyyriä kaikissa olosuhteissa. Se sopii loistavasti business-tyyliin, korostaa arkityyliä ja kaunistaa iltapukua.

Geelilakkaushuoltonimetön 3

Kynnet tulee huoltaa säännöllisesti 3-4 viikon välein. Huoltoväli vaihtelee riippuen asiakkaan oman kynnen kasvusta ja siitä kuinka kuluttavassa käytössä kynnet ovat olleet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *