Ripsienpidennys / Volyymiripset

Ripsien pidennys on kosmeettinen toimenpide, josta on viime aikoina tullut melko suosittu, sillä sen avulla voidaan saada aikaan upeita tuloksia. Ulkonäkönne tulee olemaan häikäisevä mihin tahansa aikaan vuorokaudesta ja millä tahansa säällä!

14Lisäksi se on turvallinen ja kivuton, kunhan toimenpide tehdään oikein ja materiaalit sekä välineet on oikein valittu.  Meidän osaajamme hallitsevat ripsienpidennystoimenpiteen perusteellisesi, ovat erittäin kokeneita ja hiovat tarkkaa osaamistaan päivittäin.

Ripsipidennykset ovat sekä kauniita että käytännöllisiä: Ei tarvitse käyttää ripsiväriä, pestä sitä joka ilta tai hätäillä sen pysymisen puolesta uimisen tai sateen aikana. Voitte siis täysin luopua silmämeikeistä!

Ripsipidennykset ovat vedenkestäviä niin suolattomassa kuin suolaisessavedessäkin. Toimenpide sopii sekä toistuvaan käyttöön (ilman keskeytyksiä) sekä erityistilaisuuksia varten kuten: häitä, valmistujaisia, syntymäpäiviä tai lomamatkoja varten!

Keskimääräinen ripsipidennysten käyttöaika on yksi kuukausi. Pidennysten asettamiseen menee noin kaksi tuntia. Toimenpiteessä käytetyt materiaalit ovat hypoallergeenisia, minkä vuoksi allergisen reaktion todennäköisyys on minimaalinen.

Valitessanne meidät, voitte olla varmoja, että päätyneet oikeaan ratkaisun. Osaajamme valitsee teille yksilöllisesti ripsipidennysten tyylin, joka sopii juuri Teille, vastaa kaikkiin kysymyksiinne ja kertoo hoito-ohjeista sekä antaa vinkkejä ripsien mahdollisimman pitkää käyttöikää varten.

8Miten ripsiä hoidetaan?

Toimenpiteen jälkeen ripsienpidennyksiä ei saa kastella 24 h laittamisen jälkeen. Tämä koskee myös huoltokertoja.
Myös saunomista ja hikoilua tulee välttää.
Ripsipidennysten kanssa ei saa käyttää öljypohjaisia meikinpoistoaineita tai meikkejä.
Ei saa hieroa eikä hangata, vaan niitä tulisi käsitellä mahdollisimman hellävaraisesti.
Ripsienpidennyksiä ei saa taivuttaa ripsientaivuttimella, eikä niihin ole tarpeen laittaa ripsiväriä.
Ripsienpidennykset tulee välillä harjata ripsiharjalla.

Klassisiin ja volyymiripsiin on samat hoito-ohjeet.

Riskejä ei ole. Olemme varmoja työmme laadusta ja siksi annamme sille täyden laatutakuun. Jos viiden ensimmäisen päivän aikana ripset aiheuttavat teille epämukavuutta tai menettävät näyttävyytensä, me korjaamme ne ilmaiseksi tai palautamme palvelun täyden hinnan ja poistamme pidennykset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *