Rakenekynnet

Klassinen rakennekynsi – Tilaa muutoksille

Klassisella kynsien rakennuksella tarkoitetaan yksiväristä lakkausta. Se sopii Teille, kun haluatte kynsienne näyttävän luonnollisilta. Lopputuloksena kynsi on ihonvärinen ja siinä on valkoinen kärki.Samalla rakennekynnen alta näkyy aidon kynnen kärki. Tämän vuoksi ne peitetään lakalla. Tätä rakennekynttä arvostavat ne naiset, jotka nauttivat kynsiensä ulkonäön ja värin muuttamisesta päivittäin. Tämä onnistuu siksi, että asiantuntijan käyttämä lakka mahdollistaa päällimmäisen lakan poispesemisen ja uuden lisäämisen sen tilalle.
Ranskalaiset rakennekynnet – Teidän täydellisyytenne
Kynnen kärki voidaan ranskalaisessa manikyyrissä toteuttaa kirkkaan klassisesti. Se on helpoin tapa tehdä tavanomaisesti manikyyristä täydellinen. Ranskalaisessa tyylissä kynnen kärjestä tehdään valkoinen ja kynnen tyvestä vaalenpunainen.Asiakkaan toiveiden mukaisesti kynnen saa niin valkoisessa kuin vaalessakin muodossa.Ranskalaiset kynnet sopivat loistavasti kiireisen naisen arkikynsiksi.
Rakennekynnet naamioivalla vaikutuksella – Peitetään virheet 
Tässä toimenpiteessä asiatuntijat käyttävät erityisiä naamioivia geelejä, joiden avulla rakennekynsi saadaan näyttämään pidemmältä.
Sen sävy on lähellä kynnen luonnollista sävyä. Sen läpi ei näe ja se on tasaisen vaalenpunaisen tai beigen sävyinen. Sen tekstuurin vuoksi se peittää pienet virheet kuten punertavat tai vaalet täplät
Vaihtoehtona on myös ”värikäs ranskalaisen”,
jossa kynnen kärki maalataan millä tahansa muulla värillä.
Vastaavasti ”pidennetty ranskalainen” kynsi sopii heille, joilla kynnen tyvi on lyhyt.
Matriisimuotoilu
Matriisimuotoilussa käytetään erityisiä kaavaimia. Niiden avulla muotoilu voidaan toteuttaa nopeasti ja se on hyvin sopiva kaikille luovuuden arvostajille. Asiantuntija käyttää kymmeniä sapluunoja ja niiden luomat kuviot ovat täysin uniikkeja.Mahdollisia ovat floristiset (kukat, lehdet, oksat), aina muodikkaat sydämet, geometriset ja abstraktit kuviot. Voitte valita yhden tai useamman tyylikkään kuvion, joista muodostetaan uniikki, toiveidenne mukainen asetelma. Kuviodien lisäämiseen käytetään klassista lakkaa tai erityistä maalia, joka on täysin vaaratonta kynsillenne. Erilaisia värivaihtoehtoja on lukemattomia, jolloin asiantuntija voi valita juuri sen, joka sopii täydellisesti muun kynnen sävyyn.

Arkimuotoilu

Kynsien arkimuotoilu on hillitty vaihtoehto, joka ei vie huomiota näkyvyydellään. Se sopii kaikkiin asukokonaisuuksiin: Niin korrektiin pukuun kuin cocktail-mekkoonkin, niin farkkuihin kuin kirkkaaseen printtimekkoon. Arkimuotoilu voi edustaa niin ranskalaista kuin florististakin mallia.

Luova muotoilu

Kyllästyttävätkö tylsät pastellisävyt? Haluatko näyttää erityiseltä ja erottua joukosta? Ehkäpä olet valmistautumassa illanviettoon, jossa jokainen yrittää ylittää muut kekseliäillä ulkonäkövalinnoilla? Voit lyödä muut laudalta luovan muotoilun avulla! Luova nail-art on pysyvä osa kauneuskilpailuja, muodikkaita tapahtumia ja jopa Halloween-illanistujaisia, jolloin kukkien sijaan kynsistä löytyy pääkalloja ja karmaisevia hirviöitä.
Akvaariomuotoilu
Tämä epätavallinen muotoilu luo mielikuvan, jossa kuvio on kuin lasin alla. Siinä käytetään strasseja, kuivakukkia, foliota ja erilaisia maaleja ja geelejä. Se sopii ainoastaan tekokynsiin. Ensin kynsille lisätään muotoilevaa materiaalia, sitten lisätään kuvio, minkä jälkeen se peitetään geelillä. Tarvittaessa sen päälle voidaan lisätä ja poistaa lakkaa, mikä maksimoi kynsien muuntautumiskyvyn.
Tämä epätavallinen muotoilu luo mielikuvan, jossa kuvio on kuin lasin alla. Siinä käytetään strasseja, kuivakukkia, foliota ja erilaisia maaleja ja geelejä. Se sopii ainoastaan tekokynsiin. Ensin kynsille lisätään muotoilevaa materiaalia, sitten lisätään kuvio, minkä jälkeen se peitetään geelillä. Tarvittaessa sen päälle voidaan lisätä ja poistaa lakkaa, mikä maksimoi kynsien muuntautumiskyvyn.

Haute couture-muotoilu häihin ja vastaaviin tilaisuuksiin

Tämä on mahdollisuutesi saada itsellesi täysin uniikit kynnet, joita ei voi matkia! Asiantuntija luo nail art-taideteoksen vain Teitä varten, panostaen työhönsä koko osaamisensa, tietämyksensä ja jopa sielunsa. Haute couture-muotoilu on kuin uniikki mekko, joka sopii juuri tietynlaisiin tilaisuuksiin.

Haute couture-muotoilussa käytetään kaikkein ajankohtaisimpia ja laadukkaimpia materiaaleja. Asiantuntija kirjailee virtuaasimaisesti kyntenne ja viimeistelee ne strasseilla ja helmillä! Lopputulos ylittää rohkeimmatkin odotukset, mahdollistaen Teille joukosta eroittautumisen ja massiivisen määrän kehuja! Houte couture-muotoilu sopii niin luonnollisiin kuin geelikynsiinkin. Kynsien pituudella ei ole merkitystä.

Jos puhutaan kynsien muotoilusta häitä varten,
asiantuntijamme laittaa kaiken osaamisensa likoon, jotta olisitte erityisenä päivänänne loistava ja jotta kynsienne kuvio näyttäisi samaan aikaan herkältä ja juhlavalta, korostaisi käsienne kauneutta, sopisi mekkoonne, sormukseenne, kukkakimppuun ja muihin asusteisiin. Jotta lopputulos olisi täydellinen, kertokaa asiantuntijalle pukunne ja asusteidenne yksityiskohdista. Parhaassa tapauksessa asiantuntijalle voi näyttää niistä valokuvan.

Muotoilu Swarvoskin strassien avulla
Swarovskin strassit ovat pienenpieniä, laadukkaasti muotoiltuja Zirkonimineraalin palasia. Heijastuen sen sadoista kulmista, strassiin osuva valo luo maagisen, visuaalisen efektin, vetäen katseita kynsiinne. Strasseilla koristellut kynnet ovat loistava valinta heille, jotka eivät pelkää huomion keskipisteenä olemista!
Strassit voivat olla niin läpinäkyviä kuin väritettyjäkin, minkä vuoksi ne ovat loistava lisä mihin tahansa manikyyriin tai päällysteeseen. Läpinäkyvät strassit sopivat loistavasti ranskalaiseen manikyyriin, väritetyt taas värikkäisiin tai fantasiateemaisiin kynsiin. Meidän asiantuntijamme auttavat teitä valitsemaan vaihtoehdon, joka soveltuu juuri teille. Strasseilla voidaan koristella sekä luonnollisia että geelikynsiä, niin käsissä kuin jaloissakin. Tekokynsillä strassit kestävät pidempään, sillä tekokynnet ovat vähemmän elastisia ja liikkuvia kuin oikeat kynnet. Swarovskin strassit saadaan pysymään kynsissä jämäkästi erityisen liiman sekä päällysteen avulla. Ne säilyttävät säihkyvyytensä pitkän aikaa, vähintään 14 päivää.
Klassinen huolto
Geelikynsien klassisessa korjauksessa on tärkeää palauttaa rakennekynsien alkuperäinen muoto. Tämän saavuttamiseksi viilataan ensin vanha materiaali pois, minkä jälkeen lisätään tuoretta geeliä.Geeliä lisätään ainoastaan kynsinauhan ja sivuvallien alueille. Tämän jälkeen viilataan ja hiotaan kynsi tasaiseksi. Kynnen kaari suoristetaan, jotta vältettäisiin kynsilevyn liiallinen vääntyminen. Toimenpiteen lopussa lisätään geeliä kynsinauhan sekä sivuvallien alueelle. Kuivumisen jälkeen koko kynnen pinta hiotaan. Järkevästi toteutetun klassisen korjauksen jälkeen rakennekyntesi näyttävät kuin uusilta ja ovat jälleen valmiina erilaisiin ulkonäkökokeiluihin.
Ranskalainen korjaus taas omaa omat erikoisuutensa. Tämä liittyy siihen, että valkoiset tai värilliset kynsien kärjet vaativat erityistä huomiota ja hieman enemmän aikaa. Toimenpiteen aikana asiantuntija viilaa varovasti pois vanhan materiaalin sekä kynnen valkoisen kärjen. Tämän jälkeen lisätään uutta materiaalia (naamioivaa geeliä) ja uudelleenpiirretään kynnen linjat.
Kynsien muotoa muutetaan erilaisilla
kaksipuoleisilla viiloilla, jotka on varustettu erilaisella karheudella.
Asiantuntijamme työskentelee hellävaroen ja tarkkuudella, varmistaen näin kynnen säilymisen ehjänä. Parhaan mahdollisen efektin aikaansaamiseksi suosittelemme kynsien muotoilun yhdistämistä jonkun kynsien vahvistamiseen tarkoitetun toimenpiteen kanssa…

Rakennekynsien sisäpinnan muokkaus – Nyanssien kauneutta

Rakennekynnetkynnet vaativat kauneutta jokaisessa yksityiskohdassa. Siksi on tärkeää ylläpitää niiden täydellistä ulkomuotoa ei vain ulko- vaan myös sisäpuolelta. Kynsistudiossamme asiantuntijamme hoitaa kynnen sisäpinnan taidolla, erityisiä työkaluja apunaan käyttäen. Edes vaikeimmin saavutettavat pinnat eivät jää huomaamatta. Oman kyntesi ja rakennekynnen liitoskohta hiotaan täydelliseksi ja halutessanne tasoitetaan geelin tai akryylin avulla.

Kynsien korjaus: Ylläpidetään manikyyrin kauneutta

Korjaus mahdollistaa kynnen pituuden säilyttämisen entisellään silloin, kun siihen on syntynyt halkeama tai lohkeama. Tämä palvelu soveltuu niin luonnollisten kuin geelikynsienkin omistajalle. Kynnen korjaus, poistaa myös tarpeen, pitkän ajan kynnen takaisin kasvattamisen.

Geelikynsien korjaamiseen käytetään erityistä geeliä, joka kovettuu uv-lampun valossa. Vielä yksi keino on erityisen päällysteiden ”tipsien” käyttäminen. Se sopii niin luonnollisille kuin rakennekynsillekin. Sitä mukaa kun omat kynnet kasvavat, tipsit voidaan poistaa helposti ja kivuttomasti.

Luonnollisten kynsien korjaus on mahdollista myös erityisen silkin (paperiperäisen ohuen kankaan) avulla. Se on täysin näkymätön lakkakerroksen alla. Asiantuntijamme muistuttaa kuitenkin siitä, että tämä keino ei ole kovin pitkäkestoinen.