Geelikynnet

Geelikynnet ja geeliteknologia

Jokainen nainen, iästä, ammatista ja tottumuksista riippumatta pyrkii näyttämään viehättävältä ja kauniilta. Eikä turhaan puhuta, että kädet ovat ihmisen käyntikortti (Coco Chanel). Jos luonto ei kuitenkaan ole suonut teille vahvoja ja kauniita kynsiä, on se mahdollista korjata geelilisävytysten avulla. Kynsiosaajamme tekee työnsä ammattimaisesti ja te saatte aidon näköiset ja kauniit kynnet.

6Geeliteknlogian perustana toimii erityinen materiaali: Geeli, joka kovettuu ultraviolettivalon vaikutuksesta. Nämä geelit eivät eritä epämiellyttäviä tuoksuja, pysyvät hyvin kiinni luonnollisen kynnen pinnassa, ovat helppoja levittää ja ovat hyvin muokattavissa. Geeliä lisätään muutamia kerroksia, jokainen kerros altistetaan ultraviolettillevalolle, geeli kovettuu ja muuttuu oman kyntenne kanssa yhdeksi kokonaisuudeksi. Geelikynnet voidaan tehdä muotin mukaan, rakennekynsille tai suoraan oikealle kynnelle.

Miksi geelikynnet ovat niin suosittuja? Syitä tälle voidaan nimetä monia:
Laadukkaasti tehdyt geelikynnet kiiltävät kauniisti, näyttävät luonnollisilsta, juhlavilta ja hyvin huolitelluilta. Geeli tekee henkilön omista kynsistä tasaisempia ja terveempiä, minkä lisäksi se suojaa kynnen pintaa sieni-infektioilta ja muilta haitallisilta mikro-organismeilta. Geelikynnet eivät myöskään aiheuta ihotulehduksia kynnen reunojen vieressä.

Odotamme teitä hoitolaamme, jossa lämmin ja ystävällinen asiakaspalvelu odottaa teitä. Yhteistyökumppanimme puhuva suomea, venäjää ja viroa. Saatte upean lopputuloksen ja hyvän mielen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *