Kulmien, silmien ja huulien kestopigmentointi

Mikropigmentointi.fi

Kauniit kulmakarvat

Kulmakarvojen kestopigmentointiKulmat ovat todella tärkeä esteettisen vaikutelman luojia. Kulmien muoto määrittää usein kasvonpiirteet. Harvat voivat kuitenkaan sanoa omistavansa samalla sekä täydellisen muotoiset että sopivan tuuheat kulmat. Kulmien epätasaisuus tai epäsymmetrisyys tuuheudessa saattaa johtaa jatkuvaan tarpeeseen korjata niitä piirtämällä. Jos olet kyllästynyt piirtämään kulmakarvat uudestaan ja uudestaan joka aamu, kestopigmentointi on oikea ratkaisu ongelmaasi. Ensinnäkin valitsemme juuri sinulle sopivan muodon ja sopivimman värin. Jos olet kokeilun jälkeen tyytyväinen tulokseen, voi linergisti tarttua työhön ja tehdä kulmistasi täydellisiä kestopigmentoinnin avulla, minkä jälkeen voit ihailla kauniita kulmiasi vaikka joka aamu!

Silmien linjat

Silmien linjat Mikropigmentointi mahdollistaa vaarattoman ratkaisun laskeutuvien silmäkulmien ongelmaan sekä harvoihin ja hentoihin ripsiin. Mestarillinen käsityö silmäluomille auttaa ulkoisten kulmien ylös- nostamisessa sekä saa silmät vaikuttamaan suuremmilta. Se auttaa myös luomaan tarvittavan paksuiset linjat. Ripsesi tulevat näyttämään tuuheammilta ja silmiesi linjat korostumaan uskomattoman kauniisti. Tämä vaikutelma tulee kuitenkin olemaan täysin luonnollisen oloinen. Mikropigmentointi voi sopia myös erinomaisesti ihmisille, jotka käyttävät miinuslaseja, piilolinssejä tai jotka haluavat säästää aikaa. Voit valita linjan paksuuden, joka kestopigmentoinnin jälkeen tulee korostamaan paitsi ripsiäsi, myös katsettasi! VÄHEMMÄN AIKAA MEIKKAUKSELLE – ENEMMÄN AIKAA ITSELLE

Mikropigmentointi mahdollistaa vaarattoman ratkaisun laskeutuvien silmäkulmien ongelmaan sekä harvoihin ja hentoihin ripsiin. Mestarillinen käsityö silmäluomille auttaa ulkoisten kulmien ylös- nostamisessa sekä saa silmät vaikuttamaan suuremmilta. Se auttaa myös luomaan tarvittavan paksuiset linjat. Ripsesi tulevat näyttämään tuuheammilta ja silmiesi linjat korostumaan uskomattoman kauniisti. Tämä vaikutelma tulee kuitenkin olemaan täysin luonnollisen oloinen. Mikropigmentointi voi sopia myös erinomaisesti ihmisille, jotka käyttävät miinuslaseja, piilolinssejä tai jotka haluavat säästää aikaa.
Voit valita linjan paksuuden, joka kestopigmentoinnin jälkeen tulee korostamaan paitsi ripsiäsi, myös katsettasi!

Täydellisen väriset huulet

Täydellisen väriset huulet Sertifioitu LINERGISTI luo huulillesi upean värin ilman tarvetta huulipunalle. Huulien rajaus taas antaa niille oikeanlaisen muodon, auttaa sinua palauttamaan terveen ja elinvoimaisen värin. Se hioo kulmat, piilottaa huulia ympäröivät rypyt. Pigmentin viuhkamaisella asettamisella voidaan tasoittaa korkeuseroja, korjata symmetriaa, saada huulet näyttämään suuremmilta lisäämällä kulmiin varjostukset. Oikeanlaisen varjostuksen seurauksena huulet tulevat näyttämään luonnollisilta. Käyttämällä LONG-TIME-LINER® Conture®Make Up:ia autamme sinua ensin valitsemaan juuri sinulle sopivan värin paletistamme, jossa on niin muodikkaita kuin täysin luonnollisiakin sävyjä. Toimenpiteen jälkeen huulesi ovat tasaisen sävyiset ja muotoiset riippumatta siitä, oletko juuri syönyt tai harrastanut urheilua. Ne tulevat olemaan täydelliset tilanteessa kuin tilanteessa. Huom! Jos asiakas on edes kerran kärsinyt huuliherpeksestä ennen huulien rajausta ja varjostusta, suositellaan asiakasta ottamaan lääkäriltä saatavan herpeksen estohoidon. Herpestä ei voi saada pigmentoimalla, mutta jo olemassaoleva viirus saattaa aktivoitua käsittelyssä. Kestopigmentointi ei rajoita elämääsi.

Sertifioitu LINERGISTI luo huulillesi upean värin ilman tarvetta huulipunalle. Huulien rajaus taas antaa niille oikeanlaisen muodon, auttaa sinua palauttamaan terveen ja elinvoimaisen värin. Se hioo kulmat, piilottaa huulia ympäröivät rypyt. Pigmentin viuhkamaisella asettamisella voidaan tasoittaa korkeuseroja, korjata symmetriaa, saada huulet näyttämään suuremmilta lisäämällä kulmiin varjostukset. Oikeanlaisen varjostuksen seurauksena huulet tulevat näyttämään luonnollisilta. Autamme sinua ensin valitsemaan juuri sinulle sopivan värin paletistamme, jossa on niin muodikkaita kuin täysin luonnollisiakin sävyjä. Toimenpiteen jälkeen huulesi ovat tasaisen sävyiset ja muotoiset riippumatta siitä, oletko juuri syönyt tai harrastanut urheilua. Ne tulevat olemaan täydelliset tilanteessa kuin tilanteessa.

Huom! Jos asiakas on edes kerran kärsinyt huuliherpeksestä ennen huulien rajausta ja varjostusta, suositellaan asiakasta ottamaan lääkäriltä saatavan herpeksen estohoidon.
Herpestä ei voi saada pigmentoimalla, mutta  jo olemassaoleva viirus saattaa aktivoitua käsittelyssä.

Mikropigmentointi.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *