Käsihoidot

Manikyyri

2Nykyaikaiset naiset eivät ehdi aina suomaan itselleen ja kynsilleen tarvittavaa huomiota hektisen elämänrytmin vuoksi. Ei kuitenkaan turhaan puhuta, että kädet ovat kuin ihmisen käyntikortti (Coco Chanel). Jos haluatte antaa ympäristöönne halutun vaikutelman, kiinnittäkää huomionne kynsienne kuntoon. Hoidetun näköiset kädet kauniine kynsineen hienolla manikyyrillä eivät ole pelkästään lisä ulkonäköönne, vaan pikemminkin kuin kirsikka kakun päällä.

Jotta kyntenne näyttäisivät mahdollisimman kauniilta, tarvitaan ammattiosaajan taitoja. Tarjoamme ammattimaisia manikyyripalveluja: Pika manikyyri, klassista, SPA sekä kynsien päällystämistä geelilakalla.

Manikyyri miehille

4Jos vielä aivan viime aikoihin asti manikyyriä pohtivat vain naissukupuolen edustajat, nykypäivänä kyseinen palvelu kiinnostaa yhä enemmän ja enemmän myös miehiä. Yhä useampi mies ymmärtää, että hoidetut kädet eivät ole pelkästään ulkonäköseikka, vaan myös hygieniakysymys.


Lasten manikyyri (3-12v.)

5Lisäksi teemme myös lasten manikyyrejä, ottaen huomioon kaikki toimenpiteeseen liittyvät nyanssit, kynsien pienen koon ja ihon herkkyyden sekä lapsen levottomuuden ja muut vastaavat seikat.

Mitä manikyyriin kuuluu?

Manikyyrissä kynnen reuna hiotaan oikeaan muotoon, kynnen levy kiillotetaan, repsottavat ja häiritsevät osat poistetaan, kunhan käden iho on pehmennetty lämpimän veden avulla. Sen jälkeen tehdään kevyt sormien ja ranteen hieronta käyttämällä pehmentävää voidetta. Tarvittaessa lisätään väritöntä tai värillistä lakkaa tai geeliä taikka luodaan muodikas kuvio tai perinteinen french lakkaus.

 

Turvallisuutenne vuoksi! Manikyyrissä käytettävät välineet desinfioidaan ja sterilisoidaan terveys- ja hygieniavaatimusten mukaisesti. Kulutustavarat kuten pyyhkeet, liinat, sienet ja servietit käytetään vain kerran.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *